Rosanne Ligtvoet

fysio Ross (5 van 34)

Rosanne Ligtvoet

Fysiotherapeut

BIG-Nummer:49923076504

Opleiding en werkervaring
Rosanne Ligtvoet is sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Ross c.s.. Zij studeerde in 2017 af als algemeen fysiotherapeut aan de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Ze heeft na haar afstuderen in meerdere eerste lijns praktijken gewerkt. In 2018 heeft zij zich verdiept in het Medical Taping Concept. Ook is zij specialist in hardloopanalyses , ‘blessurepreventie en hardlooptechniek’.

Rosanne Ligtvoet is sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Ross c.s.. Zij studeerde in 2017 af als algemeen fysiotherapeut aan de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Ze heeft na haar afstuderen in meerdere eerste lijns praktijken gewerkt. Rosanne heeft zich d.m.v. verschillende cursussen verdiept in blessurepreventie bij hardlopen, hardlooptechniek, knieklachten en de medical tape methode.

Persoonlijke drive
Mijn kennis delen en daarmee anderen kunnen helpen, dat vind ik geweldig aan mijn vak! Samen kijken we naar een gerichte oplossing of ondersteuning bij uw klacht. Iedereen is uniek en dat maakt het voor mij een uitdaging om zo goed mogelijk zorg te leveren.
Door mijn achtergrond als fanatiek wedstrijdzwemmer ligt mijn interessegebied voornamelijk bij het behandelen van patiënten met sportblessures, maar ook het behandelen van orthopedische en geriatrische klachten zoals revalidatie na een nieuwe heup of knie spreken erg mij aan.

Ik kijk er naar uit u te mogen helpen op weg naar herstel.

Aanwezig

 

Dinsdag            : 09:00  tot 14:30

Woensdag        : 09:00 tot 20:00

Donderdag       : 13:00  tot 18:00

Vrijdag               :08:00 tot 15:30